Omladdning

Då har lillasyster varit på besök och lämnat storstaden för denna gången. Sitter nu och laddar om inför att nästa besökare ska komma på besök. Ella kommer om en liten stund och Dessi kommer lite senare. Det ska bli roligt att dom kommer och ser hur jag har det! Halloween nu i helgen, det ska bli roligt att få partaja lite och få komma ut och träffa lite folk :) Nu när syrran varit här så har vi varit på Tropic Center och kollat in en massa gulliga apor och en massa andra coolt djur. hur häftigt som helst, dit måste ni gå och kolla in alla häftiga djur! Sen var vi på bio igår, kollade på Rallybrudar, sjukt rolig fil. Eva Röse är så sjukt rolig och helt klockren brud! I morse fick vi ett ryck och cyklade till Sannarpsbadet och simmade lite sen släppte alla hämninar och jag blev som barn på nytt när Nicole ville åka rutschkana och åka runt i virvelvinden, huuur kul som helst! Önskar ibland att jag vore barn igen men men det är ju tur att man har barnasinnet kvar så man kan få leka av sig lite ibland ;) Nej nu får jag nog gå och möta upp min lilla förvirrade vän på stationen. Ha en sjukt klockren helg och glöm inte att spöka ut er ;) /s.

Syster på besök in "Strawtown"



Efter ett par samtal och några sms så lyckades äntligen min syster ta sig hit! Försökte plugga lite på förmiddagen men blev lite dåligt med det, ville göra så mycket annat i stället.. Nu i eftermiddag har jag och syrran lagat mat, fikat hos min söta vän Erika, färgat och slingat hår och sen kollade vi på High School Musical 1 och 2. Min syster ville se 3:an på bio nu i veckan så jag behövde komma i fatt och se dom. Shit vilka söta high school pojkar som var med eller, blev helt sjukt kär i krulltotten, Corbin Bleu, såå söt. Och naturligtvis så är ju huvudkaraktären Zac Efron ett charmtroll av dess like vilket gör att det finns ännu en anledning till att se den tredje uppföljaren ;) Nej nu kallas sängen och sömnen. Planen för imorgon är shopping shopping shoppingm ska bli riktigt skönt att få njuta av staden när man för en gångs skull är ledig :) Ha det toppen! /s.



Ledighet!

Äntligen är tentan över och all ångest har lagt sig! Nu är det bara väntan i 3 veckor på beskedet om man klarat den eller ej. Den kändes okej, kände igen frågorna men känner att jag var rätt osäker på om jag skrev tillräckligt, rätt stora uppgifter men skrev inte så himla mycket så vi får väl se vad resultatet blir, men det hade varit grymt skönt att klara den för då har jag bara EN tenta kvar :) Idag efter tentan var jag helt tom, orkade verkligen inte göra någonting, la mig i sängen och vilade en stund sen tog jag och grannen Philip en långpromenad på galgberget, det var grymt skönt att komma ut och få lite ny luft i lungorna. Sen nu ikväll har jag boxats med min käraste vän Erika, det var riktigt skönt att bli av med lite tentaaggretioner ;) Nu ikväll ska jag inte göra många knop, dega och kolla på en film trr jag står på planeringen. Samt vila upp mig inför att syrran kommer på besök imorgon ;) Nej det ska bli roligt att hon kommer, första gången hon är här själv :) Nej nu ska jag gå och njuta lite av min ledighet, hoppas ni kan göra det samma! /s.

Tentaångest?

Jahapp då har man tenta imorgon, får se hur det ska gå. Strategisk Markadsföring är det som står på tapeten just nu. Har suttit och diskuterat med Erika och Kristoffer nu ikväll, sen blev det en välförtjänt pizza på det, riktigt mumsigt, men nu är jag helt slut! Orkar verkligen inte få in mer information i min lilla hjärna, fåt helt enkelt hoppas på att det går vägen imorgon. Just nu känns det som att det kan gå hur som helst, men så brukar väl tankarna dagen/kvällen innan en tenta vara så det är ju inget ovanligt. Men det ska bli skönt att vara ledig i en vecka innan fortsättningskursen drar igång. Visst har jag lite juridik och affärsengelska som ska göras men inget mer tentaplugg på ett tag i alla fal och det är skönt :)
På tisdag kommer min lilla söta syster hit och det ska bli såå mysigt att ha henne på besök i några dar! Nej nu ska jag ta mig lite skönhetssömn och se om det kan hjälpa mig att klara tentan kanske? Önska mig lycka till! Kramkalas! /s.




Ses på tisdag sis <3

Bullet For My Valentine

Har suttit och lyssnat på deras album hela dagen, sååå underbart bra! Blir man inte motiverad och pigg av dom så vet jag inte vad. Eller vad säger du Erika? Nej nu ska jag och min godispåse sätta oss i soffan, gottigt det ska bli! Ha en trevlig kväll. /s.




Tentaplugga i solsken?

Visst är det helt underbart med sol och man får så himla mycke energi av det, men om man har en tenta på måndag som man verkligen måste sitta och plugga med så är det inte riktigt lika rolig när solen skiner och man sitter inne på en köksstol och försöker trycka in lite extra kunskap. Ska verkligen inte klaga på att solen skiner för det är helt underbart, men önskar väl kanske att jag kunde njuta lite mer av den. Nej nu ska jag väl ta och återgå till plugget igen för ska inte få någon tenta efter mig nu när den är 2 månader kvar tills vi drar! have a beautiful day my friends in the sun! /s.


Beautiful Day!

Tänk vad lite sol kan göra med humöret. Var lite nere igår, mycke på grund av att det är mycke i skolan nu och så men även för att det bara regnar en sisådär 360 dagar om året i Halmstad. Så i morse när jag var ute  på min morgonpromenad och möttes av solen så blev jag genast mycket gladare! Fick en massa energi som jag hela förmiddagen lagt på plugg och eftermiddagen ska spenderas på samma sätt. Blir nog en promenad till i det fina vädret om jag får bestämma :) Så tänk vad lite sol kan göra för humöret mina vänner, ta vara på den och uppskatta den! Sen att det strömmar Takida ur mina högtalare gör inte dagen sämre vill jag lova. Nej nu kallar plugget, ha en underbar dag, för det ska jag ha! /s.

Lugn hemmakväll är inte att förakta

Känner att jag och min kropp inte orkade med så mycket annat ikväll än en lugn stund med te och scones i soffan och naturligtvis var Persbrandt där, mums. Detta är grädden på moset en vanlig hedelig onsdagkväll! Denna dag har spenderats mestadels i skolan. Seminarium på förmiddagen som gick kanon sen en massa plugg och tentapluggsdiskutioner med Emma i Q-huset. Finns hopp för mig men det är långt kvar tills det sitter vill jag lova :p

Efter tentaplugget hade jag sån sjuk överskottsenergi så boxpasset med Erika kom väldigit lämpligt till pass. Vi kröp båda ut ur salen efter passet, grymt bra pass Roger som alltid :) Nu är jag grymt trött så nu väntar sängen och det blir nog den korta god nattsagan för min del ikväll. Denna kanske?




Sister Hazel - Your Winter

Kram och God Natt /s.

tAKiDA i mitt <3

Eftersom ni alla vet att jag älskar Takida massor så måste jag ju då och då ge er lite örongodis och detta är en av mina favoritlåtar. Lyssna, njut, luta er tillbaka och dröm er bort, Mmm




tAKiDA - Poisoned

Du har allt du behöver - varför är du olycklig?

Ja det kan man fråga sig?! Hmm.. Vet dock inte om jag skulle se mig själv som olycklig just nu men enligt Metros horoskop så ska jag nog ta vara på det jag har lite bättre och inte klaga så mycket över småsaker. Så tolkar jag detta horoskop i alla fall. Anser inte att man borde vara olycklig när man har underbara vänner runt omkring sig och en familj som mår bra och en massa framtidsplaner som bara ligger och väntar på att bli satta i verket. Så nej jag är inte olycklig, en rätt glad tjej med stora ambitioner och en stor käft om jag får säga det själv, haha!

Vad häder i mitt liv just nu då? Jo min och Emmas framtida praktikchef har idag skrivit under papper på att vi får komma dit så nu är vi ett steg närmare KL och OmnicomMediaGroup vilket känns helt galet! Ansäkte om Visum idag så nu är det inte långt kvar, längtar till solen just nu och nya äventyr väntar bakom hörnet!

Sen får jag väl erkänna att jag är mitt uppe i en tentaperiod just nu och den känns väl inte riktigt lika inspirerande men på måndag är den över och då är jag ledig i en hel vecka :) Den kommer att spenderas tillsammans med min lillasyster som ska komma och hälsa på mig! Vi kommer nog shoppa en hel del och hitta på en massa bus som bara systrar kan, eller vad säger du fisen ;)

Det blir aldrig som man tänkt sig, nej det kan man lugnt sagt påstå. Men samtidigt så är det rätt skönt när allting inte riktigt går som man tänkt sig för oftast så löser sig alltid på ett eller annat sätt ändå. Och chansen att det blir till någonting bättre finns ju alltid där och det är ganska skönt vill jag medge. Väntar nästa lite på att verkligheten och livet ska skakas om lite och misstänker att det kommer när man minst anar det. Men ska väl inte klaga på någonting just nu, jag mår bra och jag har tak över huvudet och mat på bordet, trots att det är i slutet på månaden har jag lyckats skrapa ihop lite pengar så ska klara mig till fredag utan några större problem ;)

Nej nu ska jag ta och läsa på vad jag ska säga på seminariet imorgon sen väntar sängen för imogron är det upp med tuppen som gäller. Har dragit på mig en sån sjukt dålig karaktär senaste tiden när det gäller att komma upp på morgonen så måste ta tag i mig själv och göra nåt åt detta omgående känner jag. Ha en trevlig kväll mina kära läsare! /s.

Ps. Tänk "hakona matata" så löser sig allting, det lovar jag er även om Pumba kan sätta sig i lita kviviga situationer ibland, men vem känner inte igen sig ;) haha! Ds.


~Iris~

And I don't want the world to se me, becouse I don't think that they understand, when everything made to be broken, I just want you to know who I am... Goo Goo Dolls är så sjukt grymma! Det är som bomul för öronen som min lilla vän Erika så fint skulle sagt. Så därför bjuder jag på en skön godnattsång bara för er!



Iris - Goo Goo Dolls


Mitt liv just nu är en enda röra men så kan det lätt bli när man heter Alriksson och har många bollar i luften. Borde tentaplugga massor och fokusera på skolan men tankarna är på annat håll. Praktien håller på att bli mer och mer klar så snart är vi på väg Emma, shit va häftigt det ska bli. Men måste erkänna att jag är sjukt nervös men det kunde varit värre, får ju ta vara på denna chansen nu när den kommer så ska göra mitt bästa!

Ikväll har jag, Erika och Pillan varit hemma hos min lilla vän Helena och lagat en vegetariskpaj och sedan var det Idolmys och filmen Freaky Friday gick på femman så den fick vara med på ett hörn den med. En helskön kväll med gott sällskap så ska inte klaga för kunde haft det sämre :)

Nej nu är det sängen som väntar för imorgon är det plugg och cocktailfest med klassen som gäller så tror det kommer bli en trevlig helg om man bortser från tentaplugget som tyvärr är ett måste. Sleep tight mina vänner! /s.

Regn, regn och åter regn

Usch vad trött och nedstämd man blir när det är dåligt väder. Längtar bort till solen, blått hav och sandstränder, snart är vi där Emma, känns helt underbart men ändå lite läskigt. Har längtat så länge och tiden tid har gått så fort, är rädd för att tiden där bara kommer springa förbi så att vi helt plötsligt är hemma igen och verkligheten har sprungit ifatt oss då alla måsten kommer tillbaka. Men just nu känns solen och värmen sjukt lockande och det enda som riktigt piggar upp mig just nu är alla härliga bilder man kan se från Malaysia som mina kära vänner tagit och lagt ut på resedagboken, är så grymt avundsjuk men tror dom har det riktigt bra där nere :)





Ibland känner man att man tvunget nog behöver gå vidare och blicka framåt och känna att man har något mål och någonting att längta efter. Visst tänker man ofta på det förflutna och det som varit och självklart saknar man det, vissa saker vill man ju alltid bara lägga bakom sig men man har konstigt nog alltid nytta av allt och alla människor påverkar en vara sig man vill det eller inte. Den jag är idag beror på alla människor jag träffat genom åren, hur dom påverkat mig och behandlat mig och även hur jag behandlat dom påverkar den jag är. Självklart kan man göra många saker som man ångrar, vem har inte gjort det? Tror att detta är någonting mänskligt som alla gör och även om man ångrar sig och saknar det man förlorat kanske det var meningen att det skulle bli förlorat för ingen vet ju vad framtiden har att förutspå?! Kanske är det meningen att man ska få det igen, kanske är det meningen att det som en gång blivit förlorat inte kan komma igen. Det är svårt att säga vad som kommer tillbaka eller inte men jag tror att man lär sig alltid någonting på allt man gör och även om man gör saker som man inte alltid tycker är roliga eller jobbiga så kan dom ibland vara nödvändiga för att kunna gå vidare och blicka framåt åt framtida mål. Framtiden har ju den fiffiga finessen att man aldrig riktigt kan veta vad som kommer hända eller ske, så om man någongång känner igen någonting från det förflutna som kommer igen ska man nog bara stå där med öppna armar och omfamna den för då kanske det är menat att man ska ha det kvar, eller vad tror ni? /s.

Bilder

Har fått kommentarer från mina kära läsare att jag har för dåligt med bilder så tänkte slänga upp några stycken nu :) Tyvärr var jag lite dålig på att skriva om att bilderna vi tog igår blev aldrig köpta för det var så fruktansvärt dyrt, lite tråkigt men det var en kul uppleverlse :)

- Enjoy -

Bröllopsfotot enligt mamma på mig och min söta vän Jonas



Familjen mys i min soffa :)



Mina söta små tjejor



Ello och jag rockar personalfesten på Jysk



Jag och Erika gjorde Göteborg osäkert för en kväll/natt



Syrran och jag tog en Road Trip till Växjö för att shoppa loss



Min söta lilla mamma med min yngsta kusin Maja



Känner ni igen bilden? En liten liten sjö i Smålandskogarna är det i alla fall



Lea och Ella, saknar er!



Mina kära klasskompisar Ola och Kisse, alltid lika fagra på bild :)



Min söta lillebror som även kallar mig lillasyster för att han ser ner på mig, hmm..



Mina föräldrars byggprojekt, inte dåligt får jag säga



Gammal bild, gamla vänner



Några söta små klasskompisar



Jag och Emma ska snart ut på äventyr på andra sidan jorden, längtar*



Avslutar med en grym bild på min grymma klass från när vi nollade våra små nollor som numera är tvåor.
Ps. Hittar ni mig?


Så hoppas alla är nöjda och glada för att jag lagt upp lite bilder :) /s.

Modell för en dag

Idag har jag, Pillan, Erika och Helena blivit sminkade och fotade av Studion, det var hur kul som helst. Kände knappt igen mig själv på vissa bilder. Men shit va roligt det var och va fina vi blev. Top Model nästa säger jag bara ;)

Helgen annars har varit bra, pluggat en del för har Dugga i Jöken imon. Det är en delfråga till tentan som man kan få extrapoäng till tentan, får hoppas att den ska gå bra. Igår var jag och tjejerna på Morfars och röjde. Det var dans och öl som gälde. Tydligen var det strippning och gratis öl som gällde men jag och min vän Erika missade dåligt nog av oss detta. Men men öl fick vi ändå och strippningen får vi väl leva utan då :p haha!

Nu i veckan blir det plugg och donande med praktiken som gäller. Tiden går så himla fort just nu, snart sitter man på andra sidan jorden och undrar vart hösten tog vägen. Men men livet går vidare och allt löser sig, man får inte ta livet för allvarligt för man kommer ändå aldrig ur det levande.

Pease. /s.


Fanfanfan

Thåström med sin sköna låt strömmar just nu ur mina högtalare. Det är så sjukt svårt och jobbigt att förlora någonting man tycker om och bryr sig om. Vill bara plocka upp telefonen, ringa och bara få höra rösten  .... jag vet inte vad jag vill säga för alla ord är som en enda gröt i mitt huvud men det hade inte spelat någon roll. Massa tankar men vet att det finns en anledning för allt, att det är menat på ett visst sätt. Det går inte att ändra för mycket på ödet och ibland inte alls, även om man ibland skulle vilja. Dålig timing när det gäller det mesta är jag specialist på och känner väl mer eller mindre att jag bara borde vara för mig själv ett tag. Det är svårt att ta steget men ibland är det ett måste. Ibland måste man vara egoist även om det inte ligger i min natur, saknaden är och kommer alltid vara stor.

synd om fi

Kände igår efter träningen att jag var lite hängig och grinig vilket senare på natten visade sig vara en trevlig förkylning. Har inte kunnat sova inatt, näsan bara rinner och än så länge har jag inte ont i halsen men han väl tänka mig att det kommer om jag har otur.. Usch jag tycker inte om att vara sjuk, synd om lilla mig.. Men men får väl se det positivt att jag kommer inte gå ut på kåren ikväll :P men de hade jag nog inte gjort i alla fall för har sjukt dålig ekonomi denna månaden. Har dels köpt böcker och sen varit hos tandläkaren och smakar det så kostar det vill jag lova, puh.

Denna kväll kommer spenderas i soffan men datorn i knät och en bra film skulle jag tänka mig. Har redan druckit två koppar te och en kopp varm nyponsoppa så kanske tar en varmchoklad för omväxling lite senare ;)

Massor med plugg är det som gäller nu i alla fall, har första duggan i Jöken på måndag så måste lära mig det vi gått igenom sen vi började och sen kommer det en fråga på det så får vi tillgodoräkna dom poängen till tentan så det är sjukt gött system att man sprider ut plugget lite så det inte blir panikplugg sådär en två veckor innan tentan som det brukar bli ;) Så som det ser ut nu blir det nog en lugn vecka och helg med massa plugg och sen mys med vännerna någon dag skulle jag tro :) Ska även fotas på söndag med Pillan, Erika, Helena och Josefin. Det ska bli sjukt kul. Det är modelhouse som tunderar runt och nu är dom i Halmstad så vi ska dit och bli sminkade och fotade, kommer bli riktigt skoj! Får se om det blir några bilder köpta, dom är rätt dyra men kanske unnar sig någon :)

Försöker även rensa mitt huvud på tankar vilket går sakta men säkert. Lite jobbigt de där när huvudet, hjärtat, själen och kroppen vill olika saker, det är väldigt svårt att veta vad man ska göra då och vad som är rätt. För vilket ska man lyssna på? Hmm ja det är som sagt inte lätt men sån är hösten, den bringar fram en massa tankar och känslor som är svåra att få bukt på men ingenting är omöjligt som Gunde brukar säga så lilla jag ska nog klara detta utan stärra problem :) Nej nu väntar soffan och snytpapprena på mig, ha en mysig kväll mina kära läsare! Kramkalas /s.
Ps. Hittade en väldigt rolig sida www.slutet.se Ds.

tAKiDA - Give Into Me

I'm falling down on you, where are you from
What else can I do, you're so beautiful how can I go on
If I loose it all, would you go down on me
I don't even know, the things you want me to see
Waiting for you
Thinking of you
Give into me, I'll make you blue

I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin high like an aero plane

I wanna give you what you need,
But I don't dare to ask
I got no self-esteem,
I don't blame my past

Waiting for you
Thinking of you
Give into me, I'll make you blue

I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin high like an aero plane x4

Ridin high,
ridin high,
ridin high,
ridin high,
ridin high,
ridin high,
ridin high, yeah.




Denna text får avspegla mig och mina känslor idag..

...

Lördagkväll, klockan är efter elva och jag sitter hemma hos mina föräldrar i mitt rum i källaren och börjar bli lite trött i ögat. Detta är någonting som inte hör till vanlighetena vill jag att ni ska veta gott folk. sa,tidigt så kanske jag borde sitta hemma mer och ta det lugnt. Känner jag att det kan jag göra när jag blir gammal och grå, men då kommer jag säkert komma med någon annan konstig ursäkt som att vila kan jag göra när jag är död.. Känner väl bara att jag är en social människa och jag älskar mer än något att umgås med folk, men just denna helgen har varit lugn. Rätt skönt vid närmare eftertanke, men känns lite ovant också..

Helgen har innehållt mycket tid med familj och vänner, vilket har varit behövligt och skönt =) Helgen har även innehållt mycke tankar, men på ett bra sätt. Har suttit och skrivit av mig mycket tankar och funderingar, dock inte här men på andra ställen. Detta är nog det bästa sättet för mig att få ner mina tankar och det är då jag känner efter vad jag har dom.. kanske låter som att jag har hur mycke problem som helst som måste lösas men så är inte fallet. Känner bara att ibland kan det vara skönt att bara skriva av sig och veta var man står idag samt varva ner och kolla över hur mår jag och vad har jag haft för mig senaste tiden..  Kom i vilket fall fram till att jag har det rätt bra just nu, min familj och mina vänner mår bra och jag har en häftig resa framför mig som jag sett fram mot väldigt länge. Saknar alltid lite kärlek i sitt liv gör man väl om man inte har någon speciell person som livar upp ens vardag, just nu har jag en massa underbara vänner runt omkring mig, ska snart iväg, men vem vet vad som händer i framtiden. Det är de som är lite häftigt med livet, att man aldrig riktigt vet vad som kan hända och ske. Försöker få ut så mycket som möjligt av det och njuta av det man har nu samtidigt som det är viktigt att ha mål och drömmar för att alltid vilja komma längre. Men det viktigaste tror jag är att man försöker njuta av det man har och stanna upp lite då och då för att kunna njuta av det som blir bättre och sämre senare..Hmm, känner att jag kan tala lite mot mig själv ibland, men så kan tankar vara ibland och människan är ju inte mycket bättre..

Sitter här och lyssnar på en massa musik som vanligt samt, skönt att varva ner lite. Har varit i Tingsryd med min syster idag. Träffade mormor och morfar. Vi fikade och shoppade lite, hade ingen större eknomi att shoppa för men hade en snäll mormor som köpte en jeansklänning åt mig, riktigt fin! Det var skönt att komma iväg hemifrån lite och umgås med lillasyster på tu man hand :) Imorgon är det kalas för min lilla kusin Jakob som gäller, 4 år fyller han nästa helg, shhit vad tiden går fort. Kan inte fatta att han fyller 4 redan, men men så kan det gå.. Nej om man kanske skulla ta och lägga sig och sova lite, börjar bli trött.. Har inte blivit så mycket sömn nu när jag varit hemma, sen är det full rulle på dagarna så man hinner aldrig riktigt varva ner förän man egentligen kommer tillbaka till Halmstad, men eftersom jag vet att det är en massa plugg som väntar på mig hemma så ska jag nog fösöka vila upp mig lite när jag är hemma. Ha det toppen allihopa! /s.

Hemmaplan

Då var man hemma i Ronneby med föräldrar och syskon igen, det kändes precis som vanligt bara någon timma efter jag landat med tåget på en regnig station igår. Men gud vad det var skönt att krama om alla igen och få sova i sin egna säng igen. Håller på att stylar vårt hus just nu för mäklaren ska komma hit idag och ta massa kort på den och lägga ut det för försäljning, känns väldigt läskigt men ska samtidigt ut och se det nya huset nu på förmiddagen och det ska bli riktigt häftigt just för att vi ritat och tänkt på huset i flera år. Ska lägga upp lite bilder sen på det så får ni med se :)

Helgen annars hemma hos föräldrarna lär gå få fort att jag innan jag vet ordet av det kommer sitta i min lägenhet på Bolmens. Men så är det, det går fort när man har roligt :)

Ville även passa på att gratta min bästa vän Linnea, Lea på 21 års dagen! Den firar hon ihop med min andra två bästa vänner, Anna och Sara på väg till Malaysia. Hoppas ni har det underbart mina vänner och tänk inte på mig som sitter här i regnet och saknar er ;) Nej nu ropar lillasyster, tror hon vill ha skjuts till skolan ;) Och snäll syster som man är så får man ju ställa upp när man kan! Ha det toppen alla! /s.





Grattis babe (Lea längst till vänster)
Kortet är från ännu en galen fest hos mig när tjejerna är på besök, miss you*

RSS 2.0