Ledighet är underskattat :)

Då var helgen över och Sandra har åkt hem. Det blev en galen helg som alltid när vi ses! Fredagen spenderades på Morfars, mycket trevligt ställe de där, sen drog vi igäv på efterfest med ett per goa killar, snackade en massa skit och lyssnade på bra musik. Sen väntade sängen och lördagen förgylldes med massa shopping och deg i soffan. Köpte massor med godis för det var vår moffdag, vi fick äta massor me skit för å sen äta nyttigt resten av veckan och det har jag hållt så ska nog köra på den teorin :) Lördagskvällen bjöd på vin hos Ann på GT och sen var vi en sväng på Morfars igen innan sängen kallade, det blev en lugn kväll vilket behövdes! Sandra åkte hem ganska tidigt för hon skulle spela handbollsmatch så jag degade hos min granne Philip hela em. Skönt att bara ta det lugnt en dag och inte tänka på plugget!
Kvällen innehöll naturligtvis "Ensam mamma söker", så himla mysigt program, massa kärlek och söta pojkar, haha! Idag har jag en lugn dag där jag röjer lite i lägenheten, tvättar och pluggar lite. Tror det får bli en promenad lite senare och ikväll väntar soffan, ska passa på att ta det lite lugnt nu innan skolan drar igång ordetligt. Har varit hos Emma en sväng och donat med praktiken så nu är försäkringen klar, det är sjukt mycket som ska fixas, trodde inte det var så här mycke :s men men det ska bli riktigt roligt så det gör ingenting :)

Nej nu ska jag nog ta och lyssna på lite go musik och städa lägenheten lite innan en intressent på lägenheten kommer förbi. Sen gäller det bara att bestämma sig för vem man vill hyra ut den till, men tror det ska lösa sig bra :)

Nu längtar jag hem till mamma också, ska bli skönt att komma hem till lilla Ronneby på onsdag. Umgås med familj och vänner! Tänkte bjuda på lite bilder från helgen men har inte hunnit lägga in dom än så får bli en senare aktivitet. /.s

Sandra här <3

Nu är min lilla sessa på besök, helt underbart att ha henne här! Kommer bli en skön helg me massa shoppning och en stooor dos skitsnack, skavsår i öronen på söndagkväll ;) haha nej kommer mest bara va sjukt skönt å ha henne här! Hoppas alla ni får en lika bra helg som jag förhoppningsvis kommer få :)






Deeega

Ååå nu är jag trött vill jag lova, har tränat och shoppat lite idag och tro mig de tar på krafterna ;) haha! Kåren igår var okej, men det mesta förstördes för att det va så grymt lång kö och då tappade man suget.. Men där inne var det helt okej, sjukt bra musik och massa gött folk så dansade hela natten, sen slutade det med efterfest hos mig med makaroner och köttbullar, mumsigt =)

och imon kommer Sandra hit och ska stanna hela helgen, sjukt kul ska det bli att snacka en massa skit och bara umgås en helg med henne. Var ett tag sen jag träffade henne nu så det är på tiden :) Inget jobb i helgen alltså och det ska bli gryyymt skönt!


Ikväll blir det en lugn filmkväll med grannen Philip som det ser ut nu, om jag inte somnar innan jag tagit mig över till grannhuset :p ha en underbarkväll! /s.

Feel the pepp ;)

Lyssna, njut och bli peppade!



Foo Fighters - The Pretender

Sol sol älskade sol!

Ååå att lite sol kan göra en såå himla glad och få en massa ny energi, det är rätt häftigt tycker jag! Var uppe ganska tidigt i morse och då var det ingen sol, bara kallt, men efter föreläsningen var det strålande sol så passade på att gå en runda nere vid Nissan, hur skönt som helst! Sen passade jag på att kolla in utbudet i stan en snabbis för att kolla ut vad man kan tänkas köpa för roligt imorgon när lönen kommer, hmm ja det fanns en del så vi får se vad det blir :)

Har fått två filmer av LoveFilm.se idag som jag ska ta och se nu i veckan tänkte jag, någon som vill titta med mig? Fick The Nines med Ryan Reynolds, mums ;) och sen Definitely, Maybe och även den är med Ryan Reynolds,ojojoj va mysigt jag ska ha i soffan i alla fall, bara att hojta till om någon är sugen ;)

Jahapp har två timmars till föreläsning i em sen är jag ledig i 1,5 vecka.. vad ska jag hitta på då? Visst kan jag plugga lite men hade varit skoj att hitta på något busigt bara dragit iväg någonstans.. Robban försöker dra iväg alla på en restresa och de hade varit helt underbart, men känner att jag kommer dra iväg i vår till solen och dels behöver jag spara alla pengr jag kan just nu för fick reda på idag att ja inte kommer kunna jobba så mycket nu i oktober som jag hade velat utan det blir nog mer i november och december.. Känns tungt men tror det ska lösa sig, Emma och jag har fått nys om lite olika stipendium som vi ska söka så hoppas på de!

Ååå kan inte släppa att det är så underbart med sol och värme, önskar bara man hade haft någon att mysa med i solen, men de har ja ju, en massa underbara vänner som är lediga nu precis som jag. tror det kommer bli en massa bus och stoj nu när vi är lediga, hoppas på det iaf ;) Kom gärna med förslag på vad jag skulle kunna hitta på nu när jag är ledig och fri som en fågel :) Ut och njut av vädret, det ska jag göra! /s.

Ny vecka :)

Helgen har nu kommit till sitt slut och den avslutades lämpligtvis med en sköön kväll i soffan :)
Har jobbat hela dagen och det har gått alla tiders! Tog en promenad med mina vänner Helena och Erika innan soffan kallade på mig =) Igår var det varit veckans måste, jo "Ensam mamma söker", veckan är inte fulländad utan detta. Det är hur mysigt program som helst! 

Har även lagt upp en ny visningsbild, vad tycks? Me like it :) haha!

Nu ska jag på föreläsning sen blir det att slåss lite ikväll på den som vågar ;) ha en underbar dag! /s.

Helg :)

Japp då var det helg igen och jag ska jobba igen, men som jag sagt innan det är sjukt goa pengar :)
Kommer nog inte jobba på ett par helger nu för nästa helg kommer nog Sandra från Götet ner och helgen efter det ska jag hem till lilla Ronneby på en visit så det är lika bra att jobba nu när jag kan.

Igår var vi ute och åt alla tjejerna och Ciccis pojkvän Martin, kan måste ha njutit av sällkapet med tio flummiga Mfp;brudar runt sig :p haha! Sedan gick jag över till Sandra och slöade, ritkigt skönt men filmen var ingen hit, Försoning, riktigt seg.. Men men, ikväll ska vi fira CC med tårta och sen blir det fest :)

Har även lagt ut min lägenhet på studentlya.nu, http://www.studentlya.nu/86974.ad , får hoppas att jag hittar någon trevlig liten student som vill bo i min enkla boning under våren :)

Uscha nu är verkligen hösten här, det var härligt väder igår men idag ser det bara grått och tråkigt ut.. Nej om man kanske skulle cykla och tjäna lite pengar, ha en underbar dag! /s.

Fläskfilégryta, klyftpotatis sen glass med frusna bär och chokladsås och sist men inte minst..

...Tove :) weiii* Tack för en underbar kväll min älskade vän! Har haft som tradition att bjuda varandra på middag och bara tjöta en massa skit, hur underbart som helst! Det är sjukt underskattat med en god middag med en god vän :) Alltid skönt att bara prata av sig med någon som tänker och förstår vad man menar :p haha! Det låter som att jag inte har har några vänner som förstår mig men det är just de, jag har massor med vänner som gör det och därför är det så underbart att träffa dom över en god middag och bara mysa. Vänner är sjukt underbara att ha och man kan inte uppskatta dem tillräckligt eller träffa dem tillräckligt ofta, så ut och umgås med era vänner och uppskatta dem innan det kan vara för sent!





Puss på dig hjärtat <3

Lägenhet uthyres i andra hand, möblerad, 1 januari - 30 april 2009

Heej igen alla glada läsare!

Tänkte bara tipsa om att nu när jag och Emma drar till Malaysia i 4 månader så har jag tänkt hyra ut min lägenhet i andra hand. Är det någon som är intresserad eller vet någon annan som skulle vara intresserad så hör av er! Bor på Bolmens, vilket dom flesta vet är bra och fräscha lägenheter som kan vara något dyra men kan lova er att dom är prisvärda! Så hör av er så kan jag skicka bilder och så kan vi se om vi kan lösa det på något bra sätt :) Ha det toppen! /s.

Pappersarbete

Nu börjar det bli en massa pappersarbete.. Praktiken innefattar en massa och då menar jag en MASSA pappersarbete som ska skickas fram och tillbaka och det ska skrivas under, skickas tillbaka och skrivas på igen, puhh. Men det kommer bli bra när de blir färdigt tror jag. Längtar sjukt mycke! Men fyy vad de kommer att kosta, bara visum går på 6 000 kr per person och biljetten tur och retur kostar ca 13 000, shit de är typ 20 000 kr.. men men de får det vara värt ;) Ska se om vi kan söka nåt stipendim och grejer så kanske det inte behöver bli såå dyrt. Men som sagt tror inte jag kommer klaga så mycket när jag sitter på en paradisö med en paraplydrink i handen och klarblått vatten och massa värme, ojojoj va härligt de ska bli! Kan se mig själv på den där stranden vid palmerna... /s.





Kraftansträngning

Ny vecka och ny dag, dags att ta tag i sig själv och ta vara på dem kraftansträngningar som kommer inflikandes ibland. I morse när jag vaknade tog jag en promenad och sen när jag kom hem kände jag att jag hade massor med energi så satte igång och städade hela min lägenhet, tvättade en omgång sen inte nog med det utanjag fick ett ryck att jag skulle sortera atta mina kläder i garderoben så nu har jag slängt ner en låda i förådet, och nu ska jag laga lite lunch innan föreläsningen hade jag tänkt. Är riktigt nöjd med mig själv idag, måste ha en "fixar dag" ibland! Ikväll ska jag ut och äta med min extra papps som är inne på sin sista utbildningsvecka i Halmstad, ska därför passa på att träffa honom en sväng innan han drar hem till Ronneby igen tänkte jag. De blir nog asiatiskt, får se om det är nåt att ha :)
Hoppas alla får en riktigt bra dag! /s.



Ps. Glöm inte...




Saknad...

Då har tre av mina närmaste vänner dragit till Indien, Malaysia och Thailand. Kommer sakna dom massor, men tror att dom kommer få riktigt roligt =) Dom kommer se världen och andra kulturer och bara få leva livet. Tråkigt nog kommer vi inte kunna höras så mycket under 3 månader och när dom väl kommer hem kommer ja kunna träffa dom i typ 1 vecka sen drar jag iväg till Malaysia. Det ska bli så himla roligt, längtar massor samtidigt som jag är lite fundersam hur det kommer bli och om det kommer bli bra. Men men det är klart de kommer bli bra, frågan är bara hur...?!

Hösten närmar sig med stormsteg och tankarna kommer flygande som ett brev på posten. Saknar närhet, saknar att bara få vara.. Att bara få ligga i soffan med en filt, en kopp te och en varm famn. Men visst är det skönt att bara få vara ensam ibland? Kommer knappt ihåg när jag hade en lugn kväll för mig själv. Det är mycke filmkväller, fikor, bio, middagar och fester. Visst älskar jag att umgås med mina vänner, det är helt underbart och det är ju dom jag lever för. Men längtar konstigt nog efter en kväll för mig själv. Ska nog ta en kväll/dag för mig själv där jag bara tar det lugnt och bara njuter av mig och mitt egna trevliga umgänge. Haha, vad ego det låter, men men alla behöver vi väl tid för oss själva och rensa tankarna och själen. Att bara rensa lungorna och skaffa en massa ny energi. Bästa sättet för mig att skaffa ny energi är att träna och bara kämpa järnet, eller ta en lång promenad i skogen eller vid havet. Där finns ren och ny luft som känns helt underbar. Man känner sig som en helt ny människa och själen känns renare och mycket friskare. Nu känner jag att jag spårade ur lite från rubriken men men så kan det bli.

Nej nu ska jag vara lite social mot min vän som är på besök och kolla på Hundtricket, tycker den filmen är helt sjukt bra. Deras sjuka kommentarer om kärlek och tips om hur man ska hitta den rätta. Haha ja man kanske skulle ta och testa hundtricket? Undrar om det verkligen funkar eller om det ör en myt? hmm, kanske är värt och testa som sagt men det känns lite väl desperat kanske?! Nja riktigt så intresserad är jag inte av att träffa någon. Är rätt nöjd med livet just nu. Har sjukt mycket underbara vänner och en sjukt kul resa som vänttar inom loppet av 4 månader så känner att jag är mer än nöjd med livet om jag ska vara riiktigt ärlig ;)
Nej åter till Hundtricket. Glöm inte att när en vän lägger fram bollen, knyter dina skor ska du inte tacka den genom att sjuta över ;) aka allas älskade Alexander Skarsgård om Linus Wahlgrens miss då han inte bad om Josephine Bornebuschs nummer efter att ha raggat upp henne med Hundtricket. Är väl en sucer för en riktigt bra film, men vem är väl inte det? ;)






"Lev varje dag som om den vore den sista"

/s.

Ännu en jobbhelg

Jepp som rubriken säger så väntar ännu en helg med jobb jobb och åter jobb, men det genererar rätt goa pengar så ska inte klaga på att jag får jobba helger. Ska jobba sjukt goa helger, varken öppna eller stänga bara jobba öppetider och det är sjukt skönt, undrar vad jag gjort för att förtjäna detta? ;)

Igår var jag på kalas för Erika Karlsson, mycket trevlig tillställning! Åt kladdkaka och pratade en massa skit med gamla och nya vänner, alltid trevligt! Blev en tidig hemgång och det var riktigt skönt att få lägga sig i sängen och bara låta tankarna flöda.

Hösten börjar komma och det medför i alla fall för min del en hel del tankar och funderingar. Det blir mrkt tidigt på kvällarna och man ligger och myser med sig själv i soffan med en filt, en kopp te och en bra film. Men sen när filmenär slut, då kommer tankarna. va ensamt det var i soffan och under min filt.. hmm.. jobbigt med sånna tankar, men än så länge känner jag bara att det är skönt att vara tillbaka i skolan, vardagen och njuter mest bara av livet i Halmstad. Kommer sakna denna lilla hålan när jag väl flyttar inom ett år, men men ska försöka njuta så mycket det bara går fram tills dess. Nej nu kallar jobbet. Ha en bra helg! /s.

It's a beautiful day!

Har haft två underbara dagar. Går fortfarande på adrenalinet från lyckan efter beskedet om den lyckade tentan, känns helt underbart! Ska iväg på en fika med min käre vän Kristoffer om en stund, måste catch up some old times och bara tjöta en massa skit. Kommer bli en trevlig kväll!

Har pratat en massa skit med min älskade vän Anna aka Helga som drar iväg till Asien nu på lördag, är bara lite avundsjuk, men tror dom kommer få sjukt kul :) Längtar efter att jag ska åka iväg!

Kåren igår var grymt kul, var nykter och har aldrig haft så sjukt kul nykter ute tror jag. Dansade järnet och bara röjde, hur kul som helst! Var så sjukt taggad och det var så skönt att bara va nykter och känna att man kom ihåg vad som hände under kvällen och inte var bakis i morse, får ta och göra om det snart igen :)

Nej nu ska jag dra mig, får skriva mer senare! Ha det underbart! /s.

Massor med ny energi!

Är uppe med tuppen idag och det känns hur skönt som helst, måste fortsätta med att komma upp på morgonen. Känner mig som en bättre människa då ;) haha! Alltid skönt att stilla samvetet lite, ska toppa det med att gå till gymmet nu på förmiddagen också. Ställde mig på vågen i morse och insåg att nej här måste det bli en ändring. Har levt i en dimma nu hela sommaren och sagt att ja men till hösten då ska jag ta tag i träningen och kosten igen och nu är det dags! Känner att efter resultatet om Ekonomistyrningen igår så kan jag f*n klara allt! Det kännshelt underbart att ha fått en nytändning igen. Känner att jag behöver den för att komma igenom denna hösten. Det kommer vara mycket skola, jobb och fix med praktik och grejer så energi är någonting som kommer tas om handa mycket väl! Idag blir det som sagt gymmet en sväng och ett par föreläsningar sen ska vi fira min lilla vän Pillan ikväll med fest, tar det rätt lugnt själv men ska bli kul att träffa lite vänner =) Nej nu ska jag till skolan! Ha en bra dag gott folk /s.


Ååå ÄNTLIGEN!!!

Jaaaaaaa klarade äntligen Ekonomistyrningstentan!!! Det tog bara tre tentor men nu har jag klarat den, är lyckligast i hela världen!!! Weeeiii*

Inget kan stoppa mig nu :) weeeiiii

/s.

Mörkret faller..

Det blir mörkt så tidigt om kvällarna nu, så himla tråkigt.. Visst är det skönt att krypa upp i soffan med en filt och en kopp te, men samtidigt vill man kanske inte gärna göra det varje kväll i ett halv år? Tankarna kommer flygande som ett brev på posten när mörkret kommer, värmeljusen tänds, dom lugna låtarna kommer fram och ett slags lugn kommer över en. Det är skönt, men samtidigt lite skrämmande att sommaren redan är över.. Älskar sommar, havet, solen och dom varma vindarna. Men det är skönt med vardag, träning, skola och fika med vännerna på Espresso House med en filt runt benen och en varm dryck i handen. Hmm, det kanske inte är så dumt med höst ändå? Det jag kan sakna är att ha någon att dela filten, téet och soffan med, men men det kommer väl det också. just nu delar jag dem med massa vänner och det är inte så dumt det heller ;)

Idag har jag pluggat en massa och varit duktig, sen har jag lagat mat till min extra pappa, Putte som är på utbildning inom jobbet här i stan några veckor. Det var skönt att bara sitta och snacka, äta god mat och dela ett glasspaket :p
Tittade på en massa bilder som mamma skickat. Vi håller på och bygger hus så det har kommit denna veckan. Så himla häftigt att ett hus kan smällas upp på bara några dar. Önskar jag va där och kunde se det, men men det får funka med bilder :) Saknar mamma och mina syskon, får ta och åka hem nu nån helg om jag får ledigt från jobbet. Avslutade middagen med en promenad runt Nissan och det var riktigt härligt, måste ut och gå där oftare! Ikväll blir det lugnt, ska bara dega i soffan och dricka te tänkte jag. Har föreläsning tidigt imorgon så det blir en tidig kväll för fröken Alriksson.

Som sagt, mycke tankar som flyger runt i Sofies huvud, men men det är bra att hjärnan får jobba lite ibland ;) Har pratat med Linnea, en av mina bästa vänner hemifrån Ronneby ikväll, hon och Anna och Sara som även dom är nära vänner drar till Asien i 3 månader på lördag så är lite vundsjuk samtidigt som jag kommer sakna mig till döds för att dom inte är hemma när jag kommer hem.. Men men jag får ju min resa till våren så ska väl inte klaga ;)

Boxningen igår var föresten grym, så himla skönt att få slå lite på Erika då och då ;) haha! Men träningsvärken idag skojar man inte bort :p Tog det lugnt med träningen idag, det får bli imorgon i stället. Nej nu kallar soffan. Ha en bra kväll! /s.

Måndag = slå Erika dag :)

Äntligen är det måndag igen, inte ofta man säger så kanske. Men om ni också skulle få slå på Erika vajre måndag litar jag på att ni hade vaknat med ett leende ;) Haha! Nej gumman, inget illa menat mit dig, vet att du känner likadant så de är ömsesidigt!
Idag blir det skola och träning och kanske en fika med Kristoffer ikväll, får se vad som hinns med och vad som orkas med. Brukar bli rätt trött efter träningen.. Men shit vilken underbar känsla det är när man gjort ett pass, känner sig duktig!
Har redan tvättat och varit lite duktig nu på förmiddagen, skulle behövt hinna med att plugga lite men det kanske får bli imorgon.
Sitter och lyssnar på tAKiDA nu igen, så himla skön musik. Blir glad och det får en att tänka på en massa gamla härliga minnen! Snackade lite med en kompis jag lärde känna under Hultsfred nu i helgen, vi träffades just under en konsert med tAKiDA, det va goa tider de. Sjukt bra konsert och sjukt goa människor. Saknar Hultan, det är så skön stämning! Hoppas det kommer bra band dit till nästa år med! Har ju ganska så precis kommit hem från praktiken då så hade varit grymt skoj att dra dit, frågan är ju bara hru bra min ekonomi är då? men men pengar är bara pengar, det löser sig alltid, det gäller bara att prioritera :)
Nej nu ska jag nog ta tag i mig själv och plugga lite, laga mat och sen gå på föreläsning. Ha en bra dag mina vänner! /s.

Myskväll i soffan

Då var helgen över och mina tre jobbdagar är äntligen slut, men goa pengar blir det den 25.e så det var de värt!
Igår var det fest med folk från klassen och sen kom lite eue foks förbi. Alltid skoj att de dom! Åt pannkakor med Erika och Helena efter jobbet och sen var det bara ill att korka upp roséflaskan, första glaset är alltid tungt, men sen gick det bra. Helena tog fram Mintun också och den sitter alltid där den ska, mums* Men farligt gott, kan det bli ibland. Höll mig rätt lugn hela kvällen. Drog till Mårtenssons och dansade loss med brudarna och gänget. Sjukt skoj att alla är tillbaka igen och att man känner folk när man är ute. Inte så roligt när man går ut och känner typ två personer.. Stod i alla fall på scenen med en massa galna polare och rockade hela kvällen, grymt skoj! Kvällen slutade bra, fick lite luft sen somnade jag gott i min egen säng, mmm! Att komma upp till jobbet idag var mindre roligt, men det gick. Får tänka på pengarna och att jag garanterat inte hade gjort nåt annat vettigt idag så kunde lika gärna jobba. Tiden gick fort och när jag kom gem blev det pizza med Erika, Helena och Emma, det var behövligt. Eller nej kanske inte behövligt men gott för stunden, efteråt kände man sig mest bara uppsvälld.. Ikväll har jag degat i soffan och träffat Philip och Filip, inte samtidigt men alltid lika roligt att säga för det är ju inte ofta man känner två personer, som man umgås med ganska ofta, som har samma namn. Eller hur? Haha. Nej nu börjar jag allt bli lte trött. Imorgon är det skola, träning och deg som gäller. Ska försöka hinna mer ätt träffa Patrik, min mammas sambo någon dag denna veckan. Han är militär så han är på kurs här i Halmstad denna veckan, så måste ju försöka hitta någon lucka åt extrapappsen :)
Nej nu blir det snart sängen, känner mig sliten efter helgen, men det kanske inte är så konstigt?
Sov gott mina vänner så skriver jag nåt lite roligare imorgon än vad jag hittar på hela tiden :p /s.

Biopopcorn

Det är något speciellt med bio, alla sitter där mer uppspärrade ögon och är nyfikna på hur filmen kommer sluta. Alla smaskar på sina godispåsar, äter sina biopopcorn och surplar läsk ur ett sugrör. Ja det är något visst med bio, riktigt mysigt. Var som ni kanske förstår på bio igår, såg Arn2, tyckte den var riktigt bra faktiskt! Blev sjukt inspirerad att läsa böckerna så ska ta och göra det någon gång när jag har tid över, hmm det kan ta ett tag vid närmare eftertanke..
Jobbet igår gick bara bra, jag och Jonas krängde en massa sängar så det kändes mycket bra!
Idag är det jobb som gäller igen, får se vad som händer ikväll. Det lutar åt en fest på GT med klassen med en utgång som dessert, det blir nog en ganska lugn fest och utgång för min del i så fall för fick ganska mycket av det goda i onsdags på första kåren samt att jag ska upp och jobba imorgon också. Men men det är ju inte så att man inte gjort det innan, men är inte så partysugen, vädergudarna verkar vilja att vi ska hålla oss inomhus, men men får se hur vädret ser ut framåt eftermiddagen, kvällen.
Sitter och lyssnar på en av mina favoritlåtar just nu, Give in to me med tAKiDA! Alla som känner mig vet hur frälst jag är i tAKiDA och att jag lyssnat på dom i över 5 år. Riktigt sköna killar och vem kan tacka nej till Robbans härligt rostiga ljuva stämma? Nej jag tänka väl det! Mer tAKiDA åt folket som jag brukar säga ;)
Nej nu får jag packa ihop mig och åkaiväg och kränga mer sängar, hoppas alla får en trevlig helg! /s.

10 timmars slit

Då var det snart dags att cykla till jobbet. Det känns tungt att veta att man cyklar dit för att slita och springa i 10 timmar, men samtidigt så är det sjukt goa pengar ;) Pengar som ska sparar till en sjukt kul resa med Emma så ja då blir man lite mer motiverad för att cykla till jobbet och slita dom där 10 timmarna.
Sitter samtidigt och lyssnar på Olas, en klasskompis uppiggningsmusik just nu för att vakna upp ur min dvala. Det fungerar ganska bra, har inte gått och lagt mig i sängen än.
Ikväll blir det nog bio med min vän Filip. Känner att jag borde visa lite uppskattning mot honom eftersom han nu stog ut med mitt tjat om designen om min blogg igår. Men så är det med vänner, man vet var man har dom och man ställer upp för varandra. Är glad för att jag har så många underbart goa vänner!
Nej nu är det dags för frukost och sen cykla mina 5 km till jobbet, mmm vad motiverad jag är. Ha en bra dag! /s.


Design

Nu har min goda vän Filip suttit och lyssnat på mig i mer än en timme när jag tjatat om färger, design, bilder och om de blir bra eller om de vi hade innan va bättre, va tycker du? haha, jaja det blev nog bra tillslut, eller vad tycker du? ;) /s.

Blogga?

Jahapp då har man hamnat här också.. Alla mina vänner har ju skaffat sig en blogg så nu är det väl lika bra att jag med gör det. Fast det kan ju vara ganska roligt, hmm vem vet. Får ge det en chans som allt annat!
Så vad händer i mitt liv? Skolan har dragit igång igen och det känns riktigt skönt! Det bästa med att vardagen är att träningen kommit har kommit igång igen. Älskar verkligen och träna, det ger en sån frihet och man känner sig å sjukt duktig efter ett hård träningspass när svetten bara rinner!
Vad som mer känns kanon är att alla vännerna är tillbaka och man känner sig inte lika ensam längre om kvällarna. Skönt att bara kunna springa över till någon och bara snacka lite skit när man känner för det.
Det gäller att passa på och göra det nu under hösten för till våren drar jag och Emma till Kuala Lumpur på praktik, det ska bli helt underbart att få dra iväg och se världen och vad som faktiskt händer på vår lilla jord där borta på andra sidan.
Vad som väntar dom närmsta tre dagarna är jobb jobb jobb, men det är goa pengar den 25.e och dom tycks ju alltid vara slut när man behöver dom så det är lika bra att jobba lite. Speciellt nu innan de har hunnit bli en massa i skolan.
Nej nu ska jag nog ta och sova lite så jag orka med och vara trevligt på jobbet, har hört att det kan vara en fördel.. /s.

RSS 2.0