27 November 2008

Jahapp då har det blivit slutet på november och dagen till ära fyller min morfar 75 år, Grattis :) Har varit ett duktigt barnbarn och grattat morfar på stora dagen, han blev så glad så :)


Morfar och söta lilla Maja från kräftfisket i somras, saknar!



Idag är det tråkigt väder som det brukar vara en mörk novemberdag vid den här tiden. Men har någonting som ändå förgyller min dag och det är att min F kommer hit ikväll, längtar! Blir en helg med massa mys och sen ska jag faktiskt till Göteborg en sväng och träffa min älskade vän Sandra!. Hon har fått jobb i Stockholm den lille skiten så hon ska flytta upp till pojken sin om ett par veckor och eftersom jag mer än gärna vill träffa henne innan jag drar iväg så får det bli en lördag med shopping och massa godis och skitsnack för att vi ska kunna överleva ett halvår isär :) Så jag har en rätt bra helg framför mig, ska bli massa mys och skojigt sen vet ju ni precis som jag att det aldrig blir som man tänkt sig så får väl se vad denna helgen har för överraskningar att bjuda på :)

Har fått undan lite plugga i alla fall men då ni vid detta laget känner mig så vet ni att jag har minst lika mycket kvar att göra.Ibalnd önskar jag att det fanns fler dagar på veckan, och fler timmar på dygnet men men man får göra det bästa av situationen så det ska nog bli bra :)

Sitter och funderar över vad jag ska ge min älskade familj samt pojkvän och vänner i julklapp, detta är ett mysterium vill jag lova och om jag kommer fram till någonting inom en snar framtid så skulle både jag och dom vara glada för annars kanske det slutar med att dom får mig med ett rött sidenband runt midjan och det kanske inte riktigt är vad dom hade tänkt sig, hmm. Får fundera lite på detta. Nåt förslag på vad det skulle kunna bli är mer än välkommet?! :)

Nej nu kallar skolan och ska göra en redovisning om en stund och kanske skulle ta och öva lite så jag har en aning om vad det är jag pratar om, har hört att det kan underlätta en del :p /s

Bilder från den gångna helgen

Som lovat ska jag nu lägga upp lite bilder från helgen. Enjoy :)



Pojkarna leker och skapar


Världens sötaste unge, vill ju bara äta upp henne :)


Syskonen spelar på Albins nya biljardbord, så söööta!


Moster och Mormor :)


Me and my beautiful sis <3


Lillebror med barndomsvännen/extra brodern Johannes :)


F & S
(i F:s fina Jägermeister mössa)

Back in strawtown

Dår var man hemma i lilla Halmstad igen efter en helf i den stooora staden Ronneby :p Har varit en jättemysig och skön helg hemma med familj och pojkvän :) I torsdags bjöd F på middag, jättemysigt! Sen var det shopping med mammsen på fredagen och klippning för lilla mig. På kvällen sen var det kalas för kusinerna och då var det full rulle som vanligt, var helt slut på kvällen sen för det tär att vara social och träffa släkten ;) Lördagen sen var de kalas nummer 2, morfar fyllde 75 så det var massa mat och tårta igen, puh. Men mycket trevligt som alltid att umgås med släkten och mysa med kusinerna. På lördagkvällen blev det inte många knop gjorda, kollade nån film och sen kom extra brodern Johannes aka min lillebrors barndomsvän på besök, inte sett honom på snart ett halvår så de va kul att han kom :) Idag har vi varit ute och kollat på vårt nya hus, shit va häftigt de kommer bli. Kännslite kostigt att man inte kommer bo i de, men tror familjen kommer trivas bra där ute :)
Nu är man hemma i Halmstad igen och har myst lite med Emma ikväll, nu är jag dock huuur trött som helst.. Somnade på tåget och sov ett bra tag så va rädd att ja missat Hässleholm men det hade jag som tur väl va inte :)
Nu väntar ännu en hektisk vecka med en massa måsten, men har helgen att se fram emot :) Ska eventuellt upp till Gbg en sväng och sen blir de mer mys me pojken, längtar redan :)

Slänger in lite bilder imorgon från helgen, nu blir det dock sängen. Kram på er! /s.

Snart på hemmaplan

Då sitter man här och filosoferar lite innan man ska ta tåget hem, solen skiner och det är hyfsat varmt ute för att vara denna årsiden. Det ska bli riktigt skönt att komma hem till mamma och bli lite ompysslad, har ju inte varit hemma på ett tag så längtar efter å få komma hem och bara vara. Dock vet jag att det kommer vara full rulle så det hade varit lugnare att vara kvar i Halmstad men ville komma hem en sväng innan de blir alltför mycke i skolan..

Det är så himla mycket att tänka på just nu, men det ska nog ge sig med tiden. Får hoppas bara att man inte glömmer nåt viktigt på vägen, det är ju risken när man har så mycket att hålla reda på.. Nej nu ska gå och sätta mig på min resväska så jag får ihop dragkedjan sen blir det att pallra sig till stationen och sitta på tåg i nästan 3,5 timma, weeeii :) haha! Sen ikväll blir det middag med F, ska bli roligt och se vad han har hittat på ;) /s.

Lycklig :)

Weee nu är lilla Sofie lycklig, det känns så bra allt nu så det är grymt skönt :) Har min lilla F som finns där i tankarna för jämnan och sen börjar jag beta av lite saker i skolan nu så det känns också rätt skönt men det är mycket kvar.

Fixade resedagboken innan idag alias aalriksson så nu kan ni gå inoch läsa om mig och min resa när jag drar iväg om ca 5,5 vecka :) Känns så himla skönt å få komma iväg till varmare breddgrader samtidigt som man kommer få grym hemlängtan skulle jag tro, men men man kommer ju hem efter 19 veckor så är ju inte borta en evighet ;)

Ska även hem till lilla hålan Ronneby imorgon och det ska bli skönt. Har inte varit hemma på nästan 2 månader så börja sakna familjen en del vill jag lova. Morfar fyller 75 så det blir kalas på lördag sen ska mina kusiner firas på fredagen så det kommer bli en himlans massa tårta kan jag tänka mig :) Men ska mest bara bli skönt att få komma iväg från regniga och tråkiga Halmstad några dagar så man kan få lite ny energi så man pallar med dom sista veckorna innan jul.

Appråpå jul så har jag druckit glögg, kökat pepparkakor och matat öronen med lite julmusik ikväll, men insåg efter några låtar att det var lite tidigt så de fick bli Bullet For My Valentine, vilket inte är speciellt illa vill jag lova ;)

Nej nu är det snart en viss Persbrandt på fyran som väntar på lilla mig, ha en mysig kväll och helg min vänner :) /s.



Saknar släkten! Kortet är från mormors 70 års kalas i våras :)

16:e November

Upptäckte att jag glömt att göra en ganska viktig uppdatering på mitt liv. I söndags, den 16.e november 2008 som nu är en ganska speciell dag i mitt liv är att då blev jag och min F offeciellt tillsammans, är jätteglad och lycklig :) Just därför så känns det mesta som en baggis när jag vet att jag har dig som stöttar mig :)

Fick även reda på att visumet var klart idag så nu är jag och Emma snart på väg, ska bli helt underbart att få komma iväg från detta regniga land ett tag. Så nu är det bara lite smågrejer som ska fixas. Ska iväg och vaccinera mig i eftermiddag och lite sånt men annars så känns det som att vi är på banan och det är hur skönt som helst =)

Så nej jag har inte mycket att klaga på i mitt liv, är så himla glad! Denna helgen har varit jättemysig och ska hem nu till helgen för å fira morfar och några kusiner så hoppas på en lika mysig helg som sist <3

Uppdatering?!

Är riktigt dålig på att uppdatara, jag vet de mina vänner, men måste säga att det är riktigt mycket i mitt liv just nu. Massa plugg och arbeten och sen mycket att fixa och dona inför praktiken men lovar att ge en uppdatering snart. Har i alla fall haft en jättemysig helg med F och ska inte klaga på min tillvaro egentligen just nu för har det rätt bra :) Men nu somnar snart S på tangentbordet så får som sagt uppdatarera en annan dag. Nattinufsan. /s.

Saknar er



Lea och Helga
What more can I say,
miss you from the bottom of my heart
/s.

Torsdagen den 13 November 2008

Ja då har vi kommit till den 13 november 2008, vart tog all tid vägen. Min lilla kusin Albin fyller 10 år idag, grattis kusse. Minns när du va 3 år och den enda du ville va me va mig och nu är de bara min bror som gäller då motorer är det enda som gäller, hmm tiden går fort när man har roligt.. Men samtidigt känns det skönt att tiden går så man känner en utveckling. I mitt liv just nu är det rull rulle från morgon till kväll, på gott och ont. Jag pluggar tre kurser just nu, försöker komma igång med c-uppsaten och massa småsaker inför praktiken ska göras nästan dagligen, sen hoppar jag in och jobbar när jag har tid samt att jag försöker hinna med och umgås med mina vänner och åka hem till min lilla mamma ibland men nu var det ett tag sen så ska faktiskt hem nästa helg en sväng för morfar fyller år och sen saknar jag familjen en del. Ville även passa på att träffa dom lite nu innan jag åker iväg för tro det eller ej men på söndag är det bara 6 veckor kvar och och kan säga att det är inte lång tid med tanke på hur mycket som ska fixar och hinnas med innan dess. Men ser det som en häftig grej att få komma iväg och så se världen lite, men självklart är man nervös för vad som kommer hända och och som kommer hända när man kommer tillbaka för då är man förhoppningsvis nyexaminerad och då ska man börja jobba är det ju tänkt så får se vad som händer :) Älskar när det händer saker runt omkring mig och när man ser förändringar och att tiden och ens liv inte bara står still men just nu är det många bollar i luften så känner att jag inte riktigt hinner stanna upp och njuta, men ska försöka göra de nu i helgen, har inget inplanerat så ska nog bara försöka plugga undan så mycke jag orkar och sen bara ta det lugnt om inga överraskningar inträffar, vi får väl se vad som händer ;) /s.




Man bara går och går, men kommer man nån vart?
Får hoppas på det!
Det viktiga är bara att inte glömma att stanna upp och njuta,
glömmer man det kan man inte ta vara på allt bra..

..Helgen som gått..

Har haft en riktigt bra och mysig helg! I fredags kom Filip till Halmstad så då degade vi och kollade film samt snackade en massa skit. Hur najs som helst =) Lördagen spenderades på stan men inget annat än alkohol inhandlades, hoppsan. Gick på bion Patrik 1,5 på kvällen och den var riktigt bra, den rekommenderar jag alla att se för den tar verkligen upp viktiga samhällsproblem som finns här i vår lilla värld så spring och se den :) Efter bion så var det party för hela slanten. Förkrök hos min vän Ann och sen på vägen in till stan stannade vi förbi Danne och de gänget och där var de fullt ös medvetslös. Sen blev det en sväng till Moon, har inte varit där på evigheter men det var rätt skoj eftersom vi var ett stort skönt gäng som rockade loss. Blev donken på vägen hem sen somnade jag gott vill jag lova även om huvudet snurrade rätt bra så gick det fort att somna, skööönt! Gårdagen var riktigt lugn och lämnade knappt soffan men det var skönt att bara ha en lugn dag då vädret inte var så inspirerande. Nu är det plugg som gäller hela veckan lång och ska även försöka hinna med att dona med en massa grejer inför praktiken. Nu är jag dock riktigt trött och undra va de kan bero på? :p Nej sov så gott mina små söta vänner nu. /s.

Ny lever och nytt liv kanske?

Uscha nu har jag festat en massa igen, det blir en vit helg om min lever får bestämma annars får jag nog snart ansöka om en transplantation, haha! Nej denna helgen ska faktisk bli rätt lugn, har en del plugg jag måste hinna med då vi har dugga nästa vecka igen.. Vi får väl se hur mycke plugg det blir men just nu känner jag att det måste bli en del i alla fall. Inga skandaler igår om man inte räknar med att min cykel är helt paj :/ Kristoffer och jag fick för oss att vi skulle cykla på min cykel båda två igår och det gick inte så lyckat vill jag lova.. Hela bakhjulet vek sig och man skulle kunna säga att den är helt våldtagen, stackars lilla cykel.. Men jaja de kan väl vara värre men just nu är jag lite lack och trött på att det är så mycket stök just nu. Det brukar vara så att allt kommer på en gång och det gör det än en gång. Men som tidigare ska jag nog klara mig ur detta också. Nu är jag trött igen som jag i och för sig varit hela dagen, sitter och kollar på Mamma Mia igen, älskar verkligen den filmen! Peace /s.

Hearts Burst Into Fire

Bullet For My Valentine - Hearts Burst Into Fire

I'm coming home,
I've been gone for far too long,
Do you remember me at all?
I'm leaving,
Hell I've fucked things up again,
I'm dreaming,
Too much time without you spent,

It hurts, wounds so sore,
Now I'm Torn, Now I'm Torn,

I've been far away,
When I see your face my
Hearts Burst into Fire,
Hearts Burst Into Fire,

Your not alone,
I know I'm far from home,
Do You Remember Me At All?
I'm Leaving,
Do you wait for me again?
I'm Screaming,
No more days without you spent,
]
It hurts, wounds so sore,
Now I'm Torn, Now I'm Torn,

I've been far away,
When I see your face my
Hearts Burst into Fire,
Hearts Burst Into Fire,
My bed so cold so lonely,
No arms just sheets to hold me,
Has this world stopped turning,
Are we forever to be apart?
Forever to be apart,

It hurts, wounds so sore,
Now I'm Torn, Now I'm Torn,

I've been far away,
When I see your face my
Hearts Burst into Fire,
Hearts Burst Into Fire,

I'm coming home, I've been gone for far too long,
I'm coming home, Do you remember me at all?
Do you remember me at all?
I'm leaving, I'm screaming, I'm Dreaming,
When HEARTS BURST INTO FIRE!



Meryl Streep - klockren skådis!

Har precis kollat  på den omtalade filmen "Mamma Mia" med bland annat skådisar som Stellan Skarskård och Pierce Brosnan och sedan en av mina favoritskådiasar, Meryl Streep. Hon är en av dom ballaste skådisar som finns. Hon kan spela vilken roll som helst och ändå vara bäst och hon är bara sååå grym! Rekommenderar alla att se den om ni inte redan gjort det då det är grymt go musik, en massa ABBA och sen mysig miljö, för vem klagar på dom Grekiskaöarna? Nej se denna film gott folk, den är såå mysig och helt fantasktisk, är typ helt tagen!  




Puh..

Vilken hektisk vecka med massa innehållsrika och spännande saker. Men just nu är jag så trött då tempot har gått i 190. Helgen har vart blöt och helt galen men hade blivit förvånad om den hade varot pånågot annat vis när Ella och Dessi kommer till stan. Fredagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Ella kom på eftermiddagen och då tog vi systemet och hemköp för att slippa springa dit ett X antal gånger under helgen. Det blev en dyr visit men samtidigt så vet jag att vi tre brudar är som svampbobfyrkant när det gäller sprit så det var lika bra att köpa på sig en massa :p Hämtade fröken Ljunggren på stationen sen var det tacos och sprit som gällde. Tjejerna hade gjort tenta på dagen så vi tänkte att denna helgen ska de firas :) Så det blev "All In" vilket resulterade i en sväng på Morfars där vi träffade på en klasskompis med tillhörande vänner till Dessi, sjukt goa killar så det blev efterfest hos fröken Alriksson som inte slutade innan halv nio. va helt död så dom tre töserna somnade i soffan och gick inte upp innan halv två :p Huvudvärken gjorde sig mest påmind för Ella och Dessi så vi gick ut i hopp om att ny luft i våra lungor skulle göra dagen lättare att genomlida, det blev även en sväng inom Donken sen var vi som tre helt nya människor. Soffan blev besökt ännu en gång innan vi tog oss i kragen för att öppna spriten ännu en gång denna helgen. Tror allvarligt talat vi inte ens hade hunnit nyktra till innan du korkade upp, men men så ska det va när töserna är på besök ;) Det blev förfest hos min lilla pälskling Erika, sjukt bra drag med folk från alla olika hörn :P Blev dock en aning mycke alkohol för lilla mig så kom inte så långt, men Ella och Dessi hittade både fest och efterfest så de va ju skönt att dom hade kul även om jag nu hade mindre roligt.. Gårdagen var sjuuukt seg, tog det väldigt passivt, åt bakispizza med mina vänner och sen var det soffan som hägrade resterande av kvällen. Så där var min helg, galen som alltid. Dessi och Ella la va ett ganska roligt citat i helgen som jag bara vill instämma på. "Jag spyr inte för att jag mår dåligt utan för att jag ska må bättre" inte sant? ;) haha!
Denna veckan står det plugg på schemat och försöka repa mig efter helgen som varit. Kan ta några dar men ska nog komma igen jag också. Bjuder på lite bilder från helgen och veckan som gått. Pease <3 /s.





Syster yster och jag :)



Töserna <3



Akta er för fröken Pillan, annars kommer hon efter er med den berömda "The claw"



Det där med glasögon är nog inte riktigt min grej?!



Erika attakerar både mig och kameran ;)

RSS 2.0