Back in strawtown

Dår var man hemma i lilla Halmstad igen efter en helf i den stooora staden Ronneby :p Har varit en jättemysig och skön helg hemma med familj och pojkvän :) I torsdags bjöd F på middag, jättemysigt! Sen var det shopping med mammsen på fredagen och klippning för lilla mig. På kvällen sen var det kalas för kusinerna och då var det full rulle som vanligt, var helt slut på kvällen sen för det tär att vara social och träffa släkten ;) Lördagen sen var de kalas nummer 2, morfar fyllde 75 så det var massa mat och tårta igen, puh. Men mycket trevligt som alltid att umgås med släkten och mysa med kusinerna. På lördagkvällen blev det inte många knop gjorda, kollade nån film och sen kom extra brodern Johannes aka min lillebrors barndomsvän på besök, inte sett honom på snart ett halvår så de va kul att han kom :) Idag har vi varit ute och kollat på vårt nya hus, shit va häftigt de kommer bli. Kännslite kostigt att man inte kommer bo i de, men tror familjen kommer trivas bra där ute :)
Nu är man hemma i Halmstad igen och har myst lite med Emma ikväll, nu är jag dock huuur trött som helst.. Somnade på tåget och sov ett bra tag så va rädd att ja missat Hässleholm men det hade jag som tur väl va inte :)
Nu väntar ännu en hektisk vecka med en massa måsten, men har helgen att se fram emot :) Ska eventuellt upp till Gbg en sväng och sen blir de mer mys me pojken, längtar redan :)

Slänger in lite bilder imorgon från helgen, nu blir det dock sängen. Kram på er! /s.

Kommentarer
Postat av: F

Tack för en myyysig helg!

2008-11-24 @ 09:42:55
URL: http://frw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0